Konsultacije i cenovnik

IZRADA HOROSKOPA VEĆ OD 10€!

NATALNI horoskop obuhvata vaš individualni potencijal, savete za vaš duhovni ili karijerni razvoj, šta vam je sudbina namenila i šta možete promeniti, osvrt na vaše talente, zdravlje, ljubav, dom i porodicu. Cena je 30€.

SINASTRIJA (uporedni ljubavni horoskop) predstavlja analizu između vas i vašeg partnera. Odnosi se na vaše slaganje na emotivnom, mentalnom i fizičkom nivou. Uključuje savete za prevazilaženje prepreka, osetljiva mesta u vašem odnosu usled kojih mogu nastati problemi i kako da odnos iskoristite na najbolji mogući način. Cena je 40€.

Možete se prijaviti za izradu natalne karte popunjujući formu datu na dnu stranice.

Ako želite analizu jedne oblasti iz svog života kao što su posao, ljubav, brak, zdravlje, dom i porodica, preporuke za vaš individualni razvoj, pomoć prilikom izbora studija, možete izabrati jedan od ponuđenih horoskopa.

LJUBAVNI horoskop uključuje analizu aspekata koji se tiču ne samo ljubavi već i braka.
Oni vam govore o tome da li je za vas bolje da uđete u brak ili da ostanete sa voljenom osobom u vanbračnoj zajednici. Takođe govori o vašem odnosu prema samim ljubavnim odnosima, preprekama na koje možete naići, a ako ste sami, govori o tome kada biste mogli ući u emotivnu vezu. Cena je 25€.

KARMIČKI horoskop obuhvata vaše karmičke zadatke u ovom životu i savete kako da povećate slobodnu volju. Cena je 30€.

SOLARNI (godišnji) horoskop odnosi se na dešavanja u vašem životu za predstojeću godinu koji obuhvata period između rođendana. Cena je 20€.

ELEKCIONI horoskop vam može pomoći u odabiru najpovoljnijeg datuma za vaše venčanje, započinjanje novog posla, putovanje ili neke druge aktivnosti koju želite da preduzmete. Cena je  20€.

ZDRAVLJE – Uključuje analizu planeta koje se tiču zdravlja i onoga na šta treba da obratite pažnju, koje su vam slabe tačke u organizmu i preventivne mere koje mogu sprečiti razvoj nekih bolesti. Cena je 15€.

POMOĆ PRI IZBORU STUDIJA – Ako se vaš srednjoškolac dvoumi oko izbora studija ili vi niste sigurni u kom zanimanju biste najbolje ispoljili svoje potencijale, pogled na planete i kuću koja govori o studijama može vam dati odgovor. Cena je 10€.

Shvatite svoju prošlost, prihvatite sadašnjost i izaberite budućnost.

Da biste se prijavili za analizu natalne karte, pošaljite svoje podatke u poruci tako što ćete popuniti kontakt formu datu ispod.