Erotika i zvezde

Zvezde nam mogu puno toga reću o onoj strani naše ličnosti koju pokazujemo samo u trenucima intime. Način na koji telesno uživamo, šta je ono što nas uzbuđuje, naše strasti i seksualnost zapisano je u zvezdama. Vreme je da zavirimo u spavaću sobu svih dvanaest znakova zodijaka.

Ovan je najvatreniji znak zodijaka. Nastupa direktno, bez okolisanja. Jasno stavlja do znanja šta voli, a šta ne. Ovnovi su veoma strastveni i glasni. Ako volite tišinu u nežna milovanja izbegavajte pripadnike ovog znaka. Ovnovi su nestrpljivi, tako da se nemojte iznenaditi ako vam pocepaju odeću. Za svaki slučaj imajte sa sobom nešto rezervnog veša, jer ne znate da li će vam zatrebati. Ovnovi vole da osvajaju, tako da ako želite da ih dovedete do ludila glumite neosvojivu tvrđavu.

Bikovi su pravi hedonisti i gurmani u krevetu. Vole predigru i duga milovanja. Naročito su osetljivi u predelu vrata i neće odoleti poljubcima i nežnim dodirima. Često mogu sa sobom poneti neki slatkiš, koji će upotrebiti na izuzetno maštovit način. Izdžljivi su u seksu. Bikovi neće moći da odole ako ih izvedete na ukusnu večeru ili ih ako ih pozovete na večeru koju ste sami spremili. Još ako imate za njih poklon koji se stavlja oko vrata ili oko ruke, na korak ste od toga da ih oborite sa nogu. Najsigurniji put do ljubavi je preko stomaka, a posle… Budite maštoviti.

Blizanci su najnestalniji znak zodijaka. Vole sve da probaju i sve ih interesuje. Lako mogu imati više veza u isto vreme, a ako ih pitate zašto to rade neće znati da vam odgovore. Ako želite da ih držite blizu sebe zaista morate biti poput deteta koje se igra i koje uvek smišlja nove ljubavne avanture. Vole da koriste ruke i da pričaju u toku seksa. Reči su za njih najveći stimulans. Ipak Blizancima je veoma bitna mentalna povezanost. Ako im niste zabavni, duhoviti, ako ste ozbiljni i ako ih odmeravate zaboravite na njih. Sa Blizancima morate biti spontani i spremni na sve što im može pasti na pamet.

Rakovima nećete moći lako prići. Oni ne puštaju nikoga blizu sebe ako nemaju poverenja u osobu. Oni prvo hoće da vide da vam je stalo do njih. Ako osete da želite vezu na jednu noć, okrenuće se i otići. Rakovi moraju da osete emocije pre nego što se upuste u intimne odnose sa nekim. A kada vam se otvore nećete moći da poverujete šta sve čuvaju u sebi. Za Rakove važi da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Kada vam se otvore videćete da uopšte nisu stidljivi, već veoma direktni i zahtevni. Grudi su im najosetljiviji deo tela. Vole da vode ljubav u spavaćoj sobi i u kupatilu.

Lavovi hoće da im se divite. Ako to ne uradite prvo će vas hladno odmeriti. Zatim će vam staviti do znanja, bez ijedne izgovorene reči, šta misle o vama. Zapamtite, Lavovi hoće da budu u centru pažnje! Upravo im zato soba može biti puna ogledala; da bi posmatrali sebe u akciji. Ako stupite sa Lavom u intimne odnose budite spremni na takmičenje. Želeće da vas podčine sebi, a na vama je da li ćete pokleknuti ili ćete ih pobediti. Veoma su izdržljivi i bolje bi vam bilo da ste u dobroj kondiciji. Najosetljiviji deo tela im je kosa. Ako im prolazite prstima kroz kosu izgubiće tlo pod nogama. Hvalite ih i laskajte im, tako ćete ih najlakše uzeti pod svoje.

Devica će od vas tražiti savršenstvo. Može imati neobične ljubavne i erotske želje. Isto tako je upotreba kontraceptivnih sredstava nepisano pravilo. Devica je znak zodijaka koji govori o zdravlju, tako da im je bezbednost i zaštita na prvom mestu. Sa pripadnicima ovog znaka nećete pogrešiti ako kao uvod u intimne odnose predložite tuširanje udvoje. Device vas stalno mogu ispitivati o brojnim sitnicama. Na primer da li vam je udobno, da li vam se ovo sviđa ili ne, da li želite da probate nešto drugo i slično. To rade zato da bi proverili da li je sve u redu. Ali budite sigurni u jedno, očekivaće da im uzvratite istom merom i posvećenošću.

Vage na prvi pogled možda ne deluju vatreno ili nekako čak mogu izgledati slabašno i osetljivo, ali budite sigurni da izgled vara. Pripadnici ovog znaka stalno nešto vagaju. U jednom trenutku mogu biti spremne da vam ispune svaku želju, ali u sledećem mogu biti toliko okrenute sebi da će vas to ostaviti bez reči. Koliko god Vage delovale nežno i krhko, nemojte da vas začudi ako vam predlože da probate sado mazo. Ako želite da oduševite i privučete pažnju jedne Vage moraćete se potruditi. Morate napraviti ugodnu atmosferu za večerom, a pre večere možete otići u pozorište, umetničko ili književno veče. Vaga će biti oduševljena takvim izlaskom.

Škorpija će vas bukvalno pojesti za večeru ako vidi da ste slabi. Uz Škorpiju hodaju samo jaki. Pripadnici ovog znaka su direktni i otvoreni. Jasno će vam staviti do znanja šta od vas hoće. Ako joj se dopadnete skidaće vas pogledom bez trunke srama. Škorpijama su genitalije najosetljivije i odmah prelaze na stvar. Ako vam ostranu tragovi od noktiju, po koja ogrebotina ili modrica na telu sve je u redu. To je sasvim normalno. Mane ovog znaka su ljubomora zbog koje veoma lako izgube glavu i manipulisanje zarad vlastitog zadovoljstva. Ipak morate znati jedno, ako osvojite srce Škorpije biće vam verna do groba. Ljubav koju vam Škorpija može pružiti deluje jače i od smrti.

Strelca je prava umetnost zadržati uz sebe. Pripadnici ovog znaka uvek negde idu i osećaju se ugodno samo ako su stalno u pokretu. Slično kao i kod Blizanaca morate im biti zanimljivi i nesvakidašnji ako želite da im privučete pažnju. Rođeni su za avanture tako da u toku života mogu imati puno seksulanih partnera. U seksualne odnose, kao i u veze ulaze potpuno spontano. U sebi nose plamen koji se može rasplamsati u deliću sekunde. Na primer sa Strelčevima možete samo razmeniti poglede da biste se prepoznali jedno u drugom. Da bi ste ih sadržali uz sebe morate biti spremni da putujete oko sveta ako treba. Vole kada ih dodirujete po butinama i oko stuka.

Jarac često izgleda negostoljubivo i hladno. Posmatraće vas toliko dugo da ćete se pitati šta on zapravo hoće od vas. Ako vas Jarac posmatra na ovakav način znači da ste mu iz nekog razloga privukli pažnju, a da li je to po dobru ili zlu nećete znati sve dok vam ne priđe. Tajna je u tome što pripadnici ovog znaka žele da budu sigurni u vaše namere, jer nisu toliko zainteresovani za veze na jednu noć. Prići će vam onda kada zaboravite da ste jednom “davno“ bacili oko na njih. U seksu su izuzetno izdržljivi i ako niste spremni na maraton teško vama. Nećete znati šta vas je snašlo. Najveća mana ovih znakova je ta da cilj opravdava sredstvo. Mogu vas seksualno iskoristiti ako proračunaju da će im to pomoći u životu.

Vodolije su spremne na sve, tako da od njih očekujte neočekivano. Veoma lako ulaze u seksualne veze sa prijateljima. U seksu vole da eksperimentišu i za njih ne postoji tabu. Ono što je bitno za znati je to da Vodoliji morate biti najbolji prijatelj i ljubavnik u isto vreme. Neće trpeti tajne i bilo kakva ograničenja. Vodolije su prvo zaljubljene u slobodu, a tek onda u vas. Ako želite da probate nešto ekscentrično, potpuno otkačeno Vodolije će vas iznenaditi svojom otvorenošću. Ipak da biste privukli Vodoliju ne smete biti od ovog sveta. Oni traže osobe van svakog proseka i normi ponašanja.

Ribe su najzagonetniji i najmističniji znak zodijaka. Za njih je karakterističan pogled ispod obrva. Vole da ispunjavaju tuđe želje i zbog toga ih lako možete oblikovati po vlastitom nahođenju. Samo nemojte misliti da vam je to prednost. Ribe će vas idealizovati, za njih ćete biti ceo svet. Ipak ako dožive razočarenje nikada više nećete znati da li su vam Ribe verne ili vas varaju, ali to odličlno skrivaju. Zato sa ovim horoskopskim znakom treba biti pažljiv. Oni žele da se sa vama potpuno stope, emocije i seks su im zapravo jedno te isto. Ako vas počnu varati zato što ste ih razočarali znajte da polaku, ali sigurno uništavaju sami sebe tim činom jer ne mogu da žive sa tim što im se desilo. Ribe vole more, tako da su letovanja odličan afrodizijak, još ako imate seks na plaži…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s